BackToGaming.eu

Full Version: [vyrešeno] zadost o unban na only dust
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
nick: IštoI Termix

steam id: 76561199061610422

odkaz na ban: poradte co to je?

popis banu: dobrý den...bohuzel sem dostal ban za fast crouch hral sem rush A... skocil sem double jump a jak sem dopadl tak sem se bugl... videl sem to asi na 0,9 second. a najednou ban... prosim o unban. jestli chcete podivejte se do mého compu jestli tam neco neni ale prisaham ze hacky sem si nestahoval. Sad
prosil bych aspon o skraceni banu misto perma... dekuju...

předem díky za odpověd..
Ahoj
Táákže abych si to celý shrnul. Ty si normálně hrál a když si double jumpoval, tak si se sekl a poté (jak si psal na discordu) tak si spamoval noclip a potom tě console zabanovala? Jakože upřímně jsou tady tři věci které mi nesedí. Z logického hlediska, když si se někde sekl tak vždycky zkoušiš noclip? Takže když by ses sekl dejme tomu na mm tak začneš spamovat noclip? A nebo jako normální hráč napíšeš do console kill? Další věc je ta, že mě ohromuje tvoje rychlost počítaní v milisekundách. I kdyby to vážně bylo těch 0,9 sekund, tak logicky každej člověk řekne, že to trvalo sekundu. A poslední věc je ta, že tě zabanoval Anticheat a ne člen A-Teamu a co si budem Anticheaty se málokdy pletou, dokonce bych si troufl že na 99% se neplete, ale furt je tady je to 1%, že se může splést.
Takže já bych to viděl následovně. Dal bych ti unban, ale pokud budeš v něčem nějak podezřelej (at už máš wh, aimbot atd...) Tak už unban nedostaneš.

Já dávám ANO

- James D.

(zde odkaz na ban: https://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_364...vType=name )
AHOJ !
Vzhľadom na tvoje chovanie, vyjadrovanie a všeobecne to ako sa prezentuješ je pre mna vážny dôvod veriť nášmu
anti-cheatu. Vyhrážky na discorde že doxneš člena A-Teamu ani nehovorím. 

Za mňa je to veľké NIE.
k tomu se vyjádřim...

takže bikdy bych nedoxoval A team a nejhorší je že sem si dělal srandu,...

vim že to je Fakt! blbá sranda ale věř tomu nebo ne nedoxuju...

AkA nevim jak Sad

tim se omlouvám že sem to psal..

S pozdravem Viktor Smile
Ahoj!

Po prehliadke ti boli nájdené scripty na B-Hop (ahk). Keď som ti vošiel do složky csgo, začal si prostestovať a vypol si anydesk.
[b]
Konečné rozhodnutie znie: 

UNBAN TI UDELENÝ NEBUDE
[/b]