nick: IštoI Termix
steam id: 76561199061610422
odkaz na ban: poradte co to je?
popis banu: dobrý den...bohuzel sem dostal ban za fast crouch hral sem rush A... skocil sem double jump a jak sem dopadl tak sem se bugl... videl sem to asi na 0,9 second. a najednou ban... prosim o unban. jestli chcete podivejte se do mého compu jestli tam neco neni ale prisaham ze hacky sem si nestahoval.

prosil bych aspon o skraceni banu misto perma... dekuju...
předem díky za odpověd..
Ahoj
Táákže abych si to celý shrnul. Ty si normálně hrál a když si double jumpoval, tak si se sekl a poté (jak si psal na discordu) tak si spamoval noclip a potom tě console zabanovala? Jakože upřímně jsou tady tři věci které mi nesedí. Z logického hlediska, když si se někde sekl tak vždycky zkoušiš noclip? Takže když by ses sekl dejme tomu na mm tak začneš spamovat noclip? A nebo jako normální hráč napíšeš do console kill? Další věc je ta, že mě ohromuje tvoje rychlost počítaní v milisekundách. I kdyby to vážně bylo těch 0,9 sekund, tak logicky každej člověk řekne, že to trvalo sekundu. A poslední věc je ta, že tě zabanoval Anticheat a ne člen A-Teamu a co si budem Anticheaty se málokdy pletou, dokonce bych si troufl že na 99% se neplete, ale furt je tady je to 1%, že se může splést.
Takže já bych to viděl následovně.
Dal bych ti unban, ale pokud budeš v něčem nějak podezřelej (at už máš wh, aimbot atd...)
Tak už unban nedostaneš.
Já dávám
ANO
- James D.
(zde odkaz na ban:
https://sourcebans.fakaheda.eu/sbans_364...vType=name )
AHOJ !
Vzhľadom na tvoje chovanie, vyjadrovanie a všeobecne to ako sa prezentuješ je pre mna vážny dôvod veriť nášmu anti-cheatu. Vyhrážky na discorde že doxneš člena A-Teamu ani nehovorím.
Za mňa je to veľké NIE.
k tomu se vyjádřim...
takže bikdy bych nedoxoval A team a nejhorší je že sem si dělal srandu,...
vim že to je Fakt! blbá sranda ale věř tomu nebo ne nedoxuju...
AkA nevim jak
tim se omlouvám že sem to psal..
S pozdravem Viktor

Ahoj!
Po prehliadke ti boli nájdené scripty na B-Hop (ahk). Keď som ti vošiel do složky csgo, začal si prostestovať a vypol si anydesk.
[b]
Konečné rozhodnutie znie:
UNBAN TI UDELENÝ NEBUDE[/b]